160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi için son gün 31 Mayıs

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi için son gün 31 Mayıs
Abone ol
Melikgazi Belediyesi, Emlak Ve çevre Temizlik Vergileri'nin Ilk Taksit ödemeleri 31 Mayıs Cuma Gününe Kadar Devam Edecek.

Melikgazi Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergileri’nin ilk taksit ödemeleri 31 Mayıs Cuma gününe kadar devam edecek.

Melikgazi Belediyesi’nden yapılan açıklamada cezalı duruma düşülmemesi için vergi mükelleflerinin söz konusu ödemelerini Melikgazi Belediyesi ana hizmet binasında bulunan veznelerden ve Melikgazi Belediyesi web sitesi üzerinden kolaylıkla yapılabileceği ifade edildi. Emlak ve Çevre Temizlik Vergisinin ilk taksitinin ödenmesi hususunda Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu; "Vatandaşlarımızın cezalı duruma düşmemeleri için emlak vergilerinin ilk taksitlerini Mayıs ayı içerisinde ödemeleri önem arz ediyor. Son ödeme tarihi 31 Mayıs olan Emlak ve Çevre Vergilerini ödemek isteyen vatandaşlarımız, Belediyemizin ana hizmet binasında bulunan veznelerden hafta içi 8.30 ile 17.30 arası ödeme yapabilirler. Belediyeye gelme imkanı olmayan vatandaşlarımız ise ebelediye.melikgazi.bel.tr internet adresimizden kredi kartı veya banka kartı ile belediyeye uğramadan da ödeme yapabilirler" dedi.

Başkan Palancıoğlu, mükellefleri duyarlılık ve bilinçle vergilerini yatırmaya davet ettiğini, yatırılacak her kuruş verginin ilçe halkına hizmet olarak geri döneceğini sözlerine ekledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İki kişi arasındaki kavga kameradaÖnceki Haber

İki kişi arasındaki kavga kamerada

Engelli bireyler Artvin rüzgarında özgürlüğe kanat açtıSonraki Haber

Engelli bireyler Artvin rüzgarında özgür...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar