160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Elektrik tellerinin teması bomba gibi patladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Elektrik tellerinin teması bomba gibi patladı
Abone ol
Uruncu Kod Ile Uyardığı Antalya’da Dün Akşam Yağış Etkisini Gösterdi. Bir Mahallede Yağış Nedeniyle Trafo Patladı, O Anları Kaydeden Bir Vatandaşın ‘bismillah’ Sözleri Yaşadığı Korkuyu Gözler önüne Serdi.

Turuncu kod ile uyardığı Antalya’da dün akşam yağış etkisini gösterdi. Bir mahallede yağış nedeniyle elektrik tellerinin teması yangına sebep oluyordu. Büyük bir gürültüye sebep olan temas sonrası bazı araçların üzerine düşen kıvılcımlar bir vatandaş tarafından kaydedilirken ‘Bismillah’ sözleri yaşadığı korkuyu gözler önüne serdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün sağanak ve fırtınalı turuncu kod uyarısının ardından dün akşam Antalya’da yağış etkisini gösterdi. Kentin bazı bölümlerinde yağıştan dolayı su birikintileri oluşurken, sürücüler ve yayalar zorlandı. Yağışa hazırlıksız yakalan bazı vatandaşlar, plaj şemsiyelerinin altına sığındı.

"Bismillah" diyerek kayıt yaptı

Kepez ilçesine bağlı Varsak Mahallesi’nde ise yağış sırasında elektrik tellerinin birbirine teması sonrası korku yaşandı. Büyük bir gürültüyle ateşlerin çıktığı patlama sonrası elektrik kesintisi yaşanırken, o anları kaydeden bir vatandaşın ‘Bismillah’ sözleri yaşadığı korkuyu gözler önüne serdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kayan minibüs ile tır çarpıştı: 2 yaralıÖnceki Haber

Kayan minibüs ile tır çarpıştı: 2 yaralı

Kemerde Kasım ayında 200 hayvan kısırlaştırıldıSonraki Haber

Kemerde Kasım ayında 200 hayvan kısırlaş...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar