160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Elazığda 4 büyüklüğünde deprem

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Elazığda 4 büyüklüğünde deprem
Abone ol
ELAZIĞ'IN KOVANCILAR İLÇESİNDE 4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ.

Elazığ’ın Kovancılar ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Valilik, şu an herhangi bir olumsuz ihbarın bulunmadığını bildirdi.


Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 07.24’de merkez üssü Elazığ’ın Kovancılar ilçesi olan 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin yaklaşık 12 kilometre derinliğinde meydana gelen depremle ilgili olumsuz bir durum yaşanmadığı bildirildi.


Valilik tarafından yapılan açıklamada, “Kovancılar ilçesi Aşağıdemirci köyümüzde 17/08/22 tarihinde saat 07.24’de 4 büyüklüğünde depreme meydana gelmiştir. An itibarıyla ekiplerimiz bölgeye intikal etmiş olup, olumsuz herhangi bir ihbar bulunmamaktadır. Tarama çalışmalarımı devam etmektedir” denildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Afyonkarahisarda Armoni Mızıkası konser verdi Önceki Haber

Afyonkarahisarda Armoni Mızıkası konser...

Başkentte bıçak ve silah kullanılan kavga dehşete düşürdü Sonraki Haber

Başkentte bıçak ve silah kullanılan kavg...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar