160x600
06 Temmuz, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Elazığda 273 kişiye ‘Narkorehber eğitimi verildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Elazığda 273 kişiye ‘Narkorehber eğitimi verildi
Abone ol
Elazığ’da Il Emniyet Müdürlüğü Ekipleri Tarafından öğrenci, Kadın Ve Kursiyerler Olmak üzere 273 Kişiye ‘narkorehber’ Eğitimi Verildi

Elazığ’da İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından öğrenci, kadın ve kursiyerler olmak üzere 273 kişiye ‘Narkorehber’ eğitimi verildi.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde Narkorehber faaliyetleri sürüyor. Bu çerçevede Halk Eğitim Müdürlüğü, Vali Mehmet Lütfullah ve Hıdır Sever Anadolu Lisesi personel, veli ve eğitim gören kursiyerlerin katılımı ile toplam 13 eğitimde 273 kişiye eğitim verildi.

Ekipler tarafından katılımcılara, madde bağımlığı, bağımlılık yapıcı maddeler, bağımlı kişinin özellikleri, sokak satıcılarının profilleri, narkotik maddelerin sokak adları, narkotik maddelerin ticaret ve tüketiminde kullanılan dil, şüpheli mekânlar, uyuşturucu ile mücadelede uygulanan yasal müeyyideler, uyuşturucu ile mücadelede hayata geçirilen ihbar mekanizmaları ve çözüm merkezleri konusunda bilgiler verildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kaş Belediyesi ekipleri etkili olan yağış sonrası sahaya indiÖnceki Haber

Kaş Belediyesi ekipleri etkili olan yağı...

Galatada evde ölen Norveçli turistin son görüntüsü ortaya çıktı: Yunan kadın hastaneye kaldırılmıştıSonraki Haber

Galatada evde ölen Norveçli turistin son...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar