160x600
06 Temmuz, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Elazığ İl Özel İdare, DİBA karşısında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Elazığ İl Özel İdare, DİBA karşısında
Abone ol
ELAZIĞ İL ÖZEL İDARE, TKBL 5. HAFTA MAÇINDA DİBA'YI KONUK EDECEK

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 5. haftasında Elazığ İl Özel İdare, Ankara DİBA’yı konuk edecek.


Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde 5. hafta maçları hafta içi oynanacak. Ligin 4. haftasında deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe Gelişim’e 1 sayı farkla yenilerek bu sezonki ilk yenilgisini alan bordo-beyazlılar, DİBA karşısında kazanmak istiyor. Başantrenör Mehmet Özkan ve yardımcıları refakatinde son antrenmanını yaparak maç saatini bekleyen Elazığ İl Özel İdare’de sakat olan Ecem Kazer haricinde eksik oyuncu bulunmuyor. 19 Ekim Çarşamba günü saat 17.00’de başlayacak olan maça İl Özel İdare Spor Salonu ev sahipliği yapacak.



’’Kazanan taraf olmak istiyoruz’’


Zorlu maç hakkında değerlendirmelerde bulunan Başantrenör Mehmet Özkan, ’’Sezon öncesi federasyon kupasında karşılaştığımız rakibimizle bu kez ligde kendi evimizde mücadele vereceğiz. Rakibimiz tecrübeli ve saygı duyduğumuz oyunculardan kurulu güçlü bir ekip. Ev sahibi avantajımızı kullanıp seyircimiz önünde galip gelip hafta sonu aldığımız mağlubiyeti unutturmak için savaşacağız. Kazanan taraf olmak istiyoruz” dedi.


Bir diğer Elazığ ekibi Elazığ Basketbol Kulübü ise 5. hafta maçında 19 Ekim Çarşamba günü saat 17.30’da Başakşehir Spor Kompleksi’nde Emlak Konut Gelişim’le karşı karşıya gelecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Kacır, Antalya Bilim MerkezindeÖnceki Haber

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Kac...

Çekiçli vahşette ürperten detay, öldükten sonra bile defalarca başına vurmuşSonraki Haber

Çekiçli vahşette ürperten detay, öldükte...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar