160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Ekolojik pazar beğeni topluyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ekolojik pazar beğeni topluyor
Abone ol
TEPEBAŞI BELEDİYESİ EKOLOJİK PAZAR, SERTİFİKALI ÜRETİCİLERİN ÜRÜNLERİNİ TÜKETİCİYLE BULUŞTURMAYA HASAN ÂLİ YÜCEL BELDE EVİ’NDE DEVAM EDİYOR.

Tepebaşı Belediyesi Ekolojik Pazar, sertifikalı üreticilerin ürünlerini tüketiciyle buluşturmaya Hasan Âli Yücel Belde Evi’nde devam ediyor.


Tepebaşı Belediyesi’nin Eskişehir’in ilk ve tek ekolojik pazarı olarak 2010 yılında Eskişehir halkıyla tanıştırdığı Ekolojik Pazar, Hasan Âli Yücel Belde Evi bahçesinde faaliyetlerini sürdürüyor. Doğru beslenme, güvenli gıda üretimi ve tüketiminin adresi olan Ekolojik Pazar, sebzeden meyveye, zeytinyağından bala, sütten peynir ve tereyağına kadar pek çok sertifikalı ürünü, yıllardır kent halkı ile buluşturuyor. Her pazar, saat 09.00 itibari ile Batıkent Belde Evi’nde hizmet veren olan Ekolojik Pazar, sertifikasyon kuruluşlarının kontrolünde üretilen ve satışa sunuluncaya kadar denetim altında tutulan ürünler ile Eskişehirlilerin beğenisini topluyor.


Batıkent Mahallesi’ndeki Hasan Âli Yücel Belde Evi bahçesinde hizmet veren Ekolojik Pazar’ı ziyaret eden vatandaşlar da ekolojik ürünlere ulaşmaktan duydukları memnuniyeti belirtiyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalya’da çocuğunu zorla alıkoyan baba, polisin ikna etmesiyle teslim olduÖnceki Haber

Antalya’da çocuğunu zorla alıkoyan baba,...

Bayrampaşa Belediyesinden minik öğrencilere ‘geri dönüşüm eğitimiSonraki Haber

Bayrampaşa Belediyesinden minik öğrencil...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar