160x600
27 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Ekmek teknesi gece küle döndü, sabah işyerine gelince küle dönmüş işyerini gördü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ekmek teknesi gece küle döndü, sabah işyerine gelince küle dönmüş işyerini gördü
Abone ol
Antalya’nın Serik Ilçesinde Büfe Işleten Adam, Sabah Iş Yerini Yanmış Halde Görünce Gözlerine Inanamadı Ve Soluğu Karakolda Aldı. Belediyeden Kiraladığı Büfede 4 Yıldır Esnaflık Yaptığını Belirten Ali Güzel, “ Burası Benim Ekmek Teknemdi. Yangın Kundaklama Mı, Yoksa Elektrikten Mi çıktı Bilmiyorum” Dedi.

Antalya’nın Serik ilçesinde büfe işleten adam, sabah iş yerini yanmış halde görünce gözlerine inanamadı ve soluğu karakolda aldı. Belediyeden kiraladığı büfede 4 yıldır esnaflık yaptığını belirten Ali Güzel, “Burası benim ekmek teknemdi. Yangın kundaklama mı, yoksa elektrikten mi çıktı bilmiyorum” dedi.

Orta mahalle, kız deresi parkı üzerinde gece saatlerinde çıktığı öğrenilen yangında, büfenin cayır cayır yanarak küle döndüğü anlar, bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme devam ediyor

Büfe sahibi Ali Güzel, “Büfemin yandığını adliyeye giderken öğrendim. Evrak işim vardı ona gidiyordum. Yolda geçerken gördüm. Daha sonra direk karakola gittim. Akşam saat 18.30 gibi buraya geldim, hiç bir şey yoktu. Adliyeye aile arasında miras kavgamız vardı. Onun için gidiyordum. Burası benim ekmek teknemdi. 4 yıldır burada esnaflık yapıyordum. Yangın, kundaklama mı, elektrikten mi çıktı bilmiyorum” şeklinde konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kepezden ‘ekolojik peyzaj Önceki Haber

Kepezden ‘ekolojik peyzaj

Başkan Çelik, Bozkurt Havuz ve Sosyal Tesislerde incelemelerde bulundu Sonraki Haber

Başkan Çelik, Bozkurt Havuz ve Sosyal Te...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar