30 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.4465
EURO34.7371
ALTIN2423.2

Ekipler denizde ve kıyıda didik didik onu arıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ekipler denizde ve kıyıda didik didik onu arıyor
Abone ol
İSTANBUL'DAN TEKİRDAĞ'IN SÜLEYMANPAŞA İLÇESİ KUMBAĞ MAHALLESİNDE CENGİZ YILMAZ (45) VE KARDEŞİ TOLGA YILMAZ (43) BURADA SERİNLEMEK İÇİN DENİZE GİRDİ. 2 KARDEŞ, YÜZDÜKLERİ ESNADA BOĞULMA TEHLİKESİ GEÇİRDİĞİ GÖRÜLMESİ ÜZERİNE. CENGİZ YILMAZ ÇEVREDEKİ VATANDAŞLAR TARAFINDAN KIYIYA ÇIKARILARAK OLAY YERİNE ÇAĞRILAN AMBULANSLA İLK MÜDAHALESİ YAPILDIKTAN SONRA TEKİRDAĞ İSMAİL FEHMİ CUMALIOĞLU ŞEHİR HASTANESİNE SEVK EDİLMİŞTİ.

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde denizde yüzen iki kardeşten biri kaybolurken, boğulma tehlikesi geçiren diğer kardeş ise hastaneye kaldırılmıştı. Denizde kaybolan şahsın araması devam ediyor.


İstanbul’dan Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesi Kumbağ Mahallesinde Cengiz Yılmaz (45) ve kardeşi Tolga Yılmaz (43) burada serinlemek için denize girdi. 2 kardeş, yüzdükleri esnada boğulma tehlikesi geçirdiği görülmesi üzerine. Cengiz Yılmaz çevredeki vatandaşlar tarafından kıyıya çıkarılarak olay yerine çağrılan ambulansla ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesine sevk edilmişti.



Daha bulunamadı


Denizde kaybolan diğer kardeş Tolga Yılmaz’ın bulunması için Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Deniz Polisi ekipleri tarafından deniz içerisinde arama çalışmalar başlatıldı. Jandarma ekipleri de kıyıda arama çalışması yapmaya devam ederken ilk günkü aramalardan netice çıkmayınca havanın kararması üzerine arama tarama işlemlerine ara verildi. Bu sabah erken saatlerde Kumbağ Mahallesine gelen ekipler arama çalışmalarına tekrar başladı. 2 bot bir tekne ile polis, jandarma ve sahil güvenlik komutanlığından oluşan ekipler, denizdeki kayıp şahsın bulunması için kıyıda ve denizde arama tarama işlemlerine devam ediyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yenimahalle Belediyesi altyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyorÖnceki Haber

Yenimahalle Belediyesi altyapı çalışmala...

GKN Kargoda üst düzey atamaSonraki Haber

GKN Kargoda üst düzey atama

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar