160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Eğitim gönüllüsü emekli öğremen unutulmadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eğitim gönüllüsü emekli öğremen unutulmadı
Abone ol
24 Kasım öğretmenler Günü'nde Eğitim Gönüllüsü Emekli öğremen Unutulmadı

Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Alagöz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla emekli öğretmen ve hayırsever eğitim gönüllüsü Hayrullah Saki’yi evinde ziyaret etti.

Hayrullah Saki’nin eğitim camiasına yıllarca yaptığı katkılardan ötürü teşekkürlerini sunan Kaymakam Kaya ve Müdür Alagöz, öğretmenlik mesleğinin önemine vurgu yaptı. Kaymakam Kaya, “Öğretmenlerimiz, toplumu şekillendiren en önemli değerlerimizdir. Hayrullah hocamız, hem meslek hayatında hem de emeklilik döneminde örnek bir eğitim gönüllüsü olarak bizlere ışık tutmuştur” ifadelerini kullandı.

Hayrullah Saki ise bu anlamlı ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğretmenliğin hayatındaki en kutsal görev olduğunu belirtti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tuzlama aracı devrildi: 2 yaralıÖnceki Haber

Tuzlama aracı devrildi: 2 yaralı

Siirt Valisi Kızılkaya öğretmenlerle buluştuSonraki Haber

Siirt Valisi Kızılkaya öğretmenlerle bul...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar