160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Edirnede bayram namazı coşkusu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Edirnede bayram namazı coşkusu
Abone ol
TÜM YURTTA RAMAZAN BAYRAMI COŞKUSU YAŞANIRKEN, SABAHIN ERKEN SAATLERİNDEN İTİBAREN EDİRNE'DE RAMAZAN BAYRAMI NAMAZI HAREKETLİLİĞİ BAŞLADI.

Edirneliler sabahın ilk ışıklarıyla beraber Ramazan Bayramı namazını kılmak için başta Selimiye ve Eski Camii olmak üzere şehirdeki diğer camilere akın etti.


Tüm yurtta Ramazan Bayramı coşkusu yaşanırken, sabahın erken saatlerinden itibaren Edirne’de Ramazan Bayramı namazı hareketliliği başladı. Ramazan Bayramı namazını kılmak için yola çıkan vatandaşlar camilerin yolunu tuttu. İbadetlerini yerine getirmek isteyen vatandaşlar camileri doldurdu. Okunan hutbeyi dinleyen vatandaşlar daha sonra dualar etti.


Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle buruk geçen bayram namazının ardından vatandaşlar bir arada iç içe sarılıp bayramlaştı.


Namazın ardından konuşan vatandaşlar, Ramazan Bayramı’nın bütün Müslümanlar için hayırlı olmasını dileyerek, tüm Müslüman aleminin bayramını kutladı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Serkan Karakuş: Kendileri küçük, yürekleri büyük”Önceki Haber

Serkan Karakuş: Kendileri küçük, yürekle...

Beyoğluda 18 yaşındaki genç kızın vurulduğu görüntüler ortaya çıktıSonraki Haber

Beyoğluda 18 yaşındaki genç kızın vuruld...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar