160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

E-İmar sistemine yönelik yenileme çalışmaları yapılacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
E-İmar sistemine yönelik yenileme çalışmaları yapılacak
Abone ol
Bilecik Belediyesi Imar Ve şehircilik Müdürlüğü’nde Yapılan Zemin Ve Temel Etüt çalışmaları Arazi Başvuru Ve Rapor Başvurularına Ilişkin E-imar Sistemine Yönelik Yenileme çalışmaları Yapılacak.

Bilecik Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nde yapılan zemin ve temel etüt çalışmaları arazi başvuru ve rapor başvurularına ilişkin E-İmar sistemine yönelik yenileme çalışmaları yapılacak.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda ilgili meslek oda temsilcileri başta olmak üzere, zemin ve temel etütleri ile ilgili jeoloji, jeofizik ve inşaat mühendisleri ile firma sahiplerine birçok konuda bilgiler verildi. Bilecik Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden konu hakkında yapılan açıklamada, “Söz konusu çalışmaya yönelik yenileme öncesinde zemin ve temel etüt raporu hazırlayan ve fenni mesuliyet üstlenen paydaşlara, bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda e-imar sistemi üzerinden yapılacak zemin ve temel etütleri kapsamında arazi çalışmaları başvurusu ve iş akışları ele alınırken, diğer yandan e-imar sistemi üzerinden yapılacak zemin ve temel etütleri kapsamında rapor başvuru türleri ve iş akışları hakkında muhataplara bilgiler verildi" denildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hadimde fener alayı düzenlendiÖnceki Haber

Hadimde fener alayı düzenlendi

Bilecikte yılın ilk asayiş toplantısı yapıldıSonraki Haber

Bilecikte yılın ilk asayiş toplantısı ya...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar