
CHP Düziçi İlçe Başkanlığı, Ekrem İmamoğlu’na yönelik yargılama ve tutuklama girişimlerine karşı halkı demokrasiye sahip çıkmaya davet ederek imza kampanyası başlattı.
CHP Düziçi İlçe Başkanlığı, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’na yönelik yargı sürecini protesto etmek amacıyla bir imza kampanyası başlattı.
Türkiye genelinde eş zamanlı yürütülen kampanyaya, Düziçi halkı da Atatürk ve Demokrasi Meydanı’ndaki stantta destek veriyor.
CHP Gençlik Kolları tarafından organize edilen kampanya kapsamında, meydanda kurulan stantta vatandaşlardan imza toplanıyor.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan CHP Düziçi İlçe Başkanı Musa Kahya, tüm halkı demokrasiye sahip çıkmaya davet etti.
Başkan Musa Kahya yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu’na yönelik haksız yargılama ve tutuklama girişimine karşı tüm Türkiye’de olduğu gibi Osmaniye’mizin dört bir yanında, il ve ilçe başkanlıklarımızda da sesimizi yükseltiyoruz.
Demokrasiye ve adalete sahip çıkmak için imza kampanyamıza tüm Düziçi halkımızı davet ediyoruz,” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın