160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Düziçi Kaymakamı İlhan Amatör lig maçını izledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Düziçi Kaymakamı İlhan Amatör lig maçını izledi
Abone ol
Düziçi Kaymakamı Turgay İlhan, Osmaniye Amatör Ligi’nde mücadele veren Haruniyespor ile Kadirlispor arasındaki karşılaşmayı izledi.

Düziçi Kaymakamı Turgay İlhan, Osmaniye Amatör Ligi’nde mücadele veren Haruniyespor ile Kadirlispor arasındaki karşılaşmayı izledi.

Osmaniye Amatör ligi B grubunda 4 hafta karşılaşmasında Haruniye Spor ile Kadirli Demir Spor arasında gerçekleşen futbol karşılaşması Düziçi İlçe Stadında oynandı.

Karşılaşmayı Düziçi Kaymakamı Turgay İlhan, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kara, İlçe Jandarma Komutanı Özkan Çakmakcı, Yazı İşleri Müdürü Ahmet Avlamaz, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Fevzi Soner Çerçi, İlçe Orman İşletme Müdürü Harun Demircioğlu ile taraftarlarla birlikte takip ederek takıma destek verdi.

İlçe Kaymakamı Turgay İlhan, Maça başlamadan önce her iki takımada başarılar dileyerek, takım kaptanlarına çiçek taktim etti.

İlçe  stadyumunda gerçekleşen futbol maçı mücadelesinde, zorlu ve keyifli geçen 90 dakika boyunca Haruniye Spor’un 2-0 üstünlüğü ile biten maçın sonunda değerlendirmelerde bulunan Kaymakam İlhan, Kulüp Başkanı Hanifi Metin’e teknik ekibe ve oyunculara zorlu lig maratonunda başarılar diledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Akdeniz Belediyesinden Kadın Hakları Günü paneliÖnceki Haber

Akdeniz Belediyesinden Kadın Hakları Gün...

Hafızlık Yarışması Balıkesir İl Finali Havranda yapıldıSonraki Haber

Hafızlık Yarışması Balıkesir İl Finali H...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar