160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Düzcede sanatın kalbi Konuralpte atıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Düzcede sanatın kalbi Konuralpte atıyor
Abone ol
Düzce Konuralp Antik Kentinde Sulu Boya Sanatçısı Atanur Doğan'ın Eserinin De Yer Aldığı 100. Yılda Cumhuriyet Ve Atatürk Konulu Resim Sergisi Düzenlendi.

DÜZCE(İHA) – Düzce Konuralp Antik Kentinde sulu boya sanatçısı Atanur Doğan’ın eserinin de yer aldığı 100. yılda Cumhuriyet ve Atatürk konulu resim sergisi düzenlendi.

Düzce’de sanatın kalbi Batı Karadeniz’in Efes’i olan Konuralp’te atıyor. Konuralp Prusias ad Hypium Antik Kenti sanata ve sanatçılara ev sahipliği yapıyor. Düzenlenen 100. Yılda Cumhuriyet ve Atatürk konulu resim sergisine Düzce Valisi Selçuk Aslan’da katıldı. Vali Aslan, ulu boya sanatçısı Atanur Doğan ve sergiye katılan çocuklar ile birlikte resim yaptı. Daha sonra tablo antik kentin girişine konarak hatıra fotoğrafı çektirildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İzmirde 100. yıl coşkusu başladıÖnceki Haber

İzmirde 100. yıl coşkusu başladı

Düzcede sanatın kalbi Konuralpte atıyorSonraki Haber

Düzcede sanatın kalbi Konuralpte atıyor

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar