160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Düzce Üniversitesi şampiyonaya damga vurdu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Düzce Üniversitesi şampiyonaya damga vurdu
Abone ol
SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ (SUBÜ) VE GENÇLİK SPOR MÜDÜRLÜĞÜ EV SAHİPLİĞİNDE DÜZENLENEN ÜNİLİG TÜRKİYE WUSHU ŞAMPİYONASI’NDA DÜZCE ÜNİVERSİTESİ, BAŞARILARIYLA ADINDAN SÖZ ETTİRDİ.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) ve Gençlik Spor Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenlenen Ünilig Türkiye Wushu Şampiyonası’nda Düzce Üniversitesi, başarılarıyla adından söz ettirdi.

Serdivan Spor Salonu’nda gerçekleştirilen açılış törenine; SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkanvekili Abdurrahman Akyüz, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) Temsilcisi Prof. Dr. Ali Tekin, akademisyenler, seyirciler ve sporcular katıldı.

39 üniversiteden 152 sporcunun ‘Sanda’ ve ‘Tao-lu’ kategorilerinde mücadele ettiği Ünilig Türkiye Wushu Şampiyonası’nda; Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi ile Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümleri sporcularından, Tao-lu kategorisinde yarışan Mithat Can Zarifoğlu ve Sude Tekeoğlu Türkiye Şampiyonu, Sara Akofova Türkiye üçüncüsü oldu. Sanda kategorisindeyse 52 kg’da dövüşen Mehmet Demirci Türkiye Şampiyonu olurken, Düzce Üniversitesi erkek takımı Tao-lu kategorisinde Türkiye üçüncüsü olarak kupa kazanma başarısı gösterdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İkinci Kargo, Kurye, Lojistik Zirvesi ve Fuarı başladıÖnceki Haber

İkinci Kargo, Kurye, Lojistik Zirvesi ve...

Geleceğin müzisyenleri için Kalaba İlkokuluna enstrüman desteğiSonraki Haber

Geleceğin müzisyenleri için Kalaba İlkok...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar