160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Duygusu sömürüsüne izin yok

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Duygusu sömürüsüne izin yok
Abone ol
DÜZCE BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ KAMUYA AÇIK YERLERDE KONUŞLANARAK GEREK İŞYERLERİNDEN GEREKSE YOLDA VATANDAŞLARDAN PARA DİLENEN 3 ÇOCUK VE ANNELERİNİ SUÇÜSTÜ YAKALADI.

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri kamuya açık yerlerde konuşlanarak gerek işyerlerinden gerekse yolda vatandaşlardan para dilenen 3 çocuk ve annelerini suçüstü yakaladı. Çocuklarını dilendirerek istismar eden annenin üzerinde bulunan 230 TL’ye el konuldu.


Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezini mesken tutan dilencilere karşı operasyonlarına devam ediyor. Ramazan ayını fırsat bilerek vatandaşların dini ve vicdani duygularını istismar eden dilencilerden bir anne ve 3 çocuğu Zabıta ekiplerinin dikkati sayesinde suçüstü yakalandı. Çocuklarının dükkan sahipleri ve sokaktaki vatandaşlardan para istemesine göz yuman anne bir süre takip edilmesinin ardından ekiplerce Zabıta Karakolu’na götürüldü. Burada hakkında Kabahatler Kanunu çerçevesinde işlem yapılan annenin, üzerinde bulunan 230 TL’ye de el konuldu.


Vatandaşların dini duygularının istismar edilmesine karşı sahada sürekli denetim yapıldığını belirten Zabıta Müdürlüğü, özellikle çocuklarını dilendiren ailelere karşı vatandaş ihbarlarının da değerlendirildiğini ve duygu istismarına geçit verilmeyeceğini ifade etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Duygusu sömürüsüne izin yok Önceki Haber

Duygusu sömürüsüne izin yok

Kafedeki tartışma silahlı kavgaya dönüştü: 2 yaralı Sonraki Haber

Kafedeki tartışma silahlı kavgaya dönüşt...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar