160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Durakta doğum yapan kedi ve yavrularına taksiciler sahip çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Durakta doğum yapan kedi ve yavrularına taksiciler sahip çıktı
Abone ol
Zonguldak (iha) - Zonguldak’ın Alaplı Ilçesinde Bir Taksi Durağına Sığınarak Yavrularını Dünyaya Getiren Kediye Taksi Durağı çalışanları Sahip çıktı.

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde bir taksi durağına sığınarak yavrularını dünyaya getiren kediye durak çalışanları sahip çıktı.

İlçe merkezindeki Birlik Taksi durağı önünde 2 gün önce doğum yapan ve "Maya" adı verilen anne kedi, beş yavrudan birini doğum sırasında kaybetti. Geriye kalan dört yavruya ise durak çalışanları sahip çıktı. Anne kedi ve yavrularının üşümemesi için kartondan kulübe yapan taksiciler, yavrulara da "Maya" ismini verdi.

Taksi durağı çalışanlarından Serkan Demir, kedinin sahipsiz olduğunu belirterek, "Doğum yapacağını tahmin ettik, yiyecek ve süt verdik. Cesaretlenip durağın kapısı önünde doğum yaptı. Taksici arkadaşlarımızla birlikte yavrulara da bakıyoruz. Ancak burada ezilmelerinden korkuyoruz. Büyüdüklerinde ne yapacağımızı düşünüyoruz. Anne ve yavrular bize çok alıştı. Ailesini ayırmadan sahiplenmek isteyenler olursa seviniriz" dedi.

Demir, anne kedi ve yavrularına şefkatle baktıklarını ve hayvanların kendilerinden hiç çekinmediğini de sözlerine ekledi.

Örgü İpliği

  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 2
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 2
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN
YouTube, Yeni Gelir Özelliği "Gift Goals"u Test Ediyor Önceki Haber

YouTube, Yeni Gelir Özelliği "Gift Goals...

ATÜde 2 doktor kadrosu açıldı Sonraki Haber

ATÜde 2 doktor kadrosu açıldı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar