160x600
26 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Dünyadaki ilk tıp fakültesine Bakan Memişoğlundan tam puan

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dünyadaki ilk tıp fakültesine Bakan Memişoğlundan tam puan
Abone ol
Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Dünyanın Ilk Tıp Fakültesi Olarak Bilinen Selçuklu Uygarlığı Ve Gevher Nesibe Tıp Tarihi Müzesi’ni Gezdi.

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, dünyanın ilk tıp fakültesi olarak bilinen Selçuklu Uygarlığı ve Gevher Nesibe Tıp Tarihi Müzesi’ni gezdi.

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, yerinde incelemeler yapmak ve bir dizi programlar dolayısıyla Kayseri’yi ziyaret etti. İl gezisine Kayseri Valiliğini ziyaret ederek başlayan Sağlık Bakanı Memişoğlu, burada Vali Gökmen Çiçek ve ildeki yetkililerle görüştü. Görüşmelerin ardından Bakan Memişoğlu ve beraberindeki heyet dünyanın ilk tıp fakültesi olarak bilinen Selçuklu Uygarlığı ve Gevher Nesibe Tıp Tarihi Müzesi’ni gezdi. Burada yetkililerden müze ve tıp tarihine ilişkin bilgi alan Memişoğlu, aynı zamanda müzede sergilenen sembolleri de yerinde inceledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Depremin üzerinden 2 yıl geçti: Yıkamacıda kalan halılar, sahiplerinin hayrına ihtiyaç sahiplerine verildi Önceki Haber

Depremin üzerinden 2 yıl geçti: Yıkamacı...

70 yıldır kimliği yok Sonraki Haber

70 yıldır kimliği yok

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar