160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Dünya Kadınlar Gününde fidanlar toprakla buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dünya Kadınlar Gününde fidanlar toprakla buluştu
Abone ol
Adıyaman Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Dolayısıyla Yeni Mahalle’de Kadınların Katılımıyla Fidan Dikim Etkinliği Düzenledi.

Adıyaman Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Yeni Mahalle’de kadınların katılımıyla fidan dikim etkinliği düzenledi.

Düzenlenen etkinlik kapsamında, Adıyaman Belediyesi tarafından yapılması planlanan park alanına kadınlar tarafından fidanlar dikildi.

Fidan dikim programına Adıyaman Belediye Başkan Yardımcıları Ufuk Bayır ve Hasan Döner, Yeni Mahalle Muhtarı Hasan Coşkun, Kadın ve Aile Müdürü Koray Uğur Güneş, Park ve Bahçeler Müdürü İdris İde, mahalle sakinleri, kadınlar ve çocuklar katıldı.

Etkinlikte konuşan Adıyaman Belediye Başkan Yardımcısı Ufuk Bayır, 8 Mart’ın kadınların eşitlik ve özgürlük mücadelesinin simgesi olduğunu belirterek, "Bugün burada kadınlarımızın toplumdaki mücadelesine ve hayatın her alanındaki varlıklarına dikkat çekmek için bir araya geldik. Fidan dikme etkinliğiyle bu özel günü daha anlamlı hale getirdik. Katılım gösteren tüm kadınlara, erkeklere ve emek veren herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Fidan dikim etkinliğine katılan mahalle sakinleri, düzenlenen programdan duydukları memnuniyeti dile getirerek, etkinliği gerçekleştiren Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’ye ve ekibine teşekkür etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Uzmanı uyardı: D vitamini eksikliği ağız kanserine yol açabilir Önceki Haber

Uzmanı uyardı: D vitamini eksikliği ağız...

İki müdür bir araya gelerek kentin kültürel sorunlarını ele aldılar Sonraki Haber

İki müdür bir araya gelerek kentin kültü...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar