160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Düğünde takının bu kadarı pes dedirtti: Damada temizlik malzemesi takıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Düğünde takının bu kadarı pes dedirtti: Damada temizlik malzemesi takıldı
Abone ol
Kırklareli Demirköy Ilçesinde Nergül-hakan Doğan çifti Görkemli Bir Düğünle Dünyaevine Girerken, Damadın Arkadaşlarının Damada Temizlik Malzemesi Takması Eğlenceli Anlara Sahne Oldu.

Kırklareli Demirköy ilçesinde Nergül-Hakan Doğan çifti görkemli bir düğünle dünyaevine girerken, damadın arkadaşlarının damada temizlik malzemesi takması eğlenceli anlara sahne oldu.

Aslen Edirneli olan Nergül Özaslaner’in, Naciye-Osman Doğan çiftinin oğulları Hakan Doğan ile düğünü Kırklareli Demirköy’de gerçekleşti. Pazar günü yapılan düğünde ilginç anlar yaşandı.

Çamaşır suyu, bulaşık deterjanı takı olarak takıldı

Pastanın kesilmesinin ardından başlayan takı töreninde genç çiftin yakınları altın ve para takmak için kuyruk oluştururken, bazı arkadaşları da damada bulaşık deterjanı ile bulaşık süngeri taktılar. Hayatın müşterek olduğunu ve damadın eşine ev işlerinde yardım etmesi gerektiğini vurgulayan hediyelerde; bulaşık deterjanı, sünger, bulaşık eldiveni yer aldı.

Damadın arkadaşları, takı merasiminde kurdelesi temizlik malzemeleri ile dolan damada bir ömür boyu mutluluk diledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gece vakti lokanta kurşunladı… O anlar kamerada Önceki Haber

Gece vakti lokanta kurşunladı… O anlar k...

Bingöldeki orman yangını erken müdahaleyle büyümeden söndürüldü Sonraki Haber

Bingöldeki orman yangını erken müdahaley...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar