160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Dubai çikolatasına rakip bu kez İzmitten

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dubai çikolatasına rakip bu kez İzmitten
Abone ol
Izmit’in ünlü Pişmaniyesi Dubai çikolatasına Rakip Oldu. Eğitmen şef Gamze çelik Kalaycı Tarafından Pişmaniyeyle Dubai çikolatasının Birleştirilmesiyle Yepyeni Bir Tat Ortaya çıkarıldı.

İzmit’in ünlü pişmaniyesi Dubai çikolatasına rakip oldu. Eğitmen Şef Gamze Çelik Kalaycı tarafından pişmaniyeyle Dubai çikolatasının birleştirilmesiyle yepyeni bir tat ortaya çıkarıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak hizmet veren Anne Şehir Merkezi, yeni bir lezzet inovasyonuna imza attı. Eğitmen Şef Gamze Çelik Kalaycı tarafından hazırlanan tarifte, İzmit’in ünlü pişmaniyesi, Dubai çikolatasıyla birleşerek yepyeni bir tat ortaya çıkarıldı. Kalaycı’nın hazırladığı tarif, geleneksel pişmaniyeyi modern bir dokunuşla zenginleştirdi. Şef Çelik’in yaptığı çalışmayla İzmit’in ünlü pişmaniyesi Dubai çikolatasına rakip oldu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kontrolden çıkan otomobil kanala uçtu Önceki Haber

Kontrolden çıkan otomobil kanala uçtu

Bedensel engelli Tubaya doğum günü sürprizi Sonraki Haber

Bedensel engelli Tubaya doğum günü sürpr...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar