160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

DTO ile Cumhuriyet Başsavcılığı kişisel gelişim eğitimleri için iş birliği yapacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DTO ile Cumhuriyet Başsavcılığı kişisel gelişim eğitimleri için iş birliği yapacak
Abone ol
Denizli Ticaret Odası (dto), T.c. Adalet Bakanlığı Denizli Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Ile Denetimli Serbestlik Kapsamındaki Hükümlüleri Kapsayan Kişisel Gelişim Eğitimleri Iş Birliği Protokolü Imzaladı. Bu Kapsamdaki Ve Eski Hükümlüler Desteklenerek Istihdama Katılmaları Için Teşvik Edilecek.

Denizli Ticaret Odası (DTO), T.C. Adalet Bakanlığı Denizli Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile denetimli serbestlik kapsamındaki hükümlüleri kapsayan Kişisel Gelişim Eğitimleri İş Birliği Protokolü imzaladı. Bu kapsamdaki ve eski hükümlüler desteklenerek istihdama katılmaları için teşvik edilecek.

Denizli Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mustafa Balık ile DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, DTO’nun katkılarıyla gerçekleştirilecek e-ticaret ve girişimcilik iş planı hazırlama ve KOSGEB destekleriyle ilgili Kişisel Gelişim Eğitimleri İş Birliği Protokolünü imzaladı. Başsavcı Vekili Balık, Başkan Erdoğan ile ekibini, Denizli Denetimli Serbestlik Müdürü Serkan Güler ile ziyaret etti. DTO başkanlık makamında protokolün imzalanmasının ardından Denizli Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mustafa Balık, "Eğitim alacak vatandaşlarımızı topluma daha faydalı bireyler haline getirmek ve sosyal uyumlarını kolaylaştırmak amacıyla böyle bir organizasyona gerek duyduk. Denizli Ticaret Odamıza ve çok değerli Başkanımıza gösterdikleri ilgi, destek ve hassasiyetleri için teşekkür ederiz" dedi.

"Sektörlerin ihtiyaç duyduğu nitelikli iş gücünü yetiştiriyoruz"

Sektörlerin ihtiyaç duyduğu nitelikli iş gücünü yetiştirmek için bugüne kadar çok sayıda girişime ve iş birliğine imza attıklarına dikkat çeken Başkan Erdoğan, "Bu sayede, henüz sektörlerimiz açısından aranan nitelikleri bulunmayan, istenilen mesleki bilgi ve birikime sahip olmayan ve denetimli serbestlik tedbiri altında olan veya eski hükümlü kapsamına giren vatandaşlarımıza önemli bir imkân sağlıyoruz. Bu gibi istihdam açısından dezavantajlı durumdaki grupların istihdam edilmeleri ile kendi işlerini kurma olanağını artırmak istiyoruz. Kurslarımızda e-ticaret, iş planı hazırlama, girişimcilik ve dijital okul yazarlık gibi önemli eğitimler verilecek. Kursiyerlerimiz, yeni teknik ve yöntemlere dayalı bir eğitim alacaklar. Aynı zamanda da uygulamalı olacağı için deneyim paylaşımı olacak. Kursumuzu başarıyla tamamlayan herkes, sertifikasını da alacak. Hayırlı ve uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İstanbuldaki depremi hisseden papağan kafesten kurtulmaya çalıştıÖnceki Haber

İstanbuldaki depremi hisseden papağan ka...

Diclenin bereketli topraklarında geleneksel tarımSonraki Haber

Diclenin bereketli topraklarında gelenek...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar