160x600
26 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Drift yapan magandalara 111 bin 461 lira ceza

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Drift yapan magandalara 111 bin 461 lira ceza
Abone ol
Konya’da çeşitli Noktalarında Drift Yaptığı Tespit Edilen Magandalar, Polis Ekiplerince Tek Tek Yakalanarak Gözaltına Alındı. 2 Farklı Sürücüye Toplamda 111 Bin 461 Lira Para Cezası Uygulandı.

Konya’da çeşitli noktalarda drift yaptığı tespit edilen magandalar, polis ekiplerince tek tek yakalanarak gözaltına alındı. 2 sürücüye toplamda 111 bin 461 lira para cezası uygulandı.

Edinilen bilgiye göre, Konya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Selçuklu ilçesinde bir mahalle arasında ve sanayi sitesi içerisinde drift yapıldığı videolarının sosyal medyada paylaşılması üzerine çalışma başlattı. Polis ekipleri, incelediği ihbar görüntüleri sonucunda araç sürücülerinin E.G. ve K.K. olduğunu ve bir sürücünün ehliyetinin daha önce iptal edildiğini tespit etti. Sürücülere "Drift Yapmak ve Sürücü Belgesi İptal Edildiği Halde Araç Kullanmak" suçlarından toplamda 111 bin 461 lira para cezası kesildi. Ayrıca magandalar ’Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokmak’ suçundan polis merkezi amirliğine sevk edildi.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, huzurlu ve güvenli trafik için denetimlerin aralıksız devam edeceğini ifade etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Genç bilişimcinin yetersiz ses donanımı için ürettiği çözüm görenleri güldürdü Önceki Haber

Genç bilişimcinin yetersiz ses donanımı...

Aliağa Petkimsporda hedef Avrupada ilk galibiyet Sonraki Haber

Aliağa Petkimsporda hedef Avrupada ilk g...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar