160x600
07 Temmuz, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Döviz bürosunda yaşanan soygunla ilgili 7 kişi adliyeye sevk edildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Döviz bürosunda yaşanan soygunla ilgili 7 kişi adliyeye sevk edildi
Abone ol
Trabzon'un En Işlek Caddesi üzerindeki Bir Döviz Bürosunda Yaşanan 390 Bin Dolar Ile 185 Bin Avroluk Soygun Ile Ilgili 7 Kişi Adliyeye Sevk Edildi.

Trabzon’un en işlek caddesi üzerindeki bir döviz bürosunda yaşanan 390 bin dolar ile 185 bin avroluk soygun ile ilgili 7 kişi adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, Ortahisar ilçesi Kemerkaya Mahallesi Atatürk Alanı’nda 7 Aralık Cumartesi gecesi bir döviz bürosunda hırsızlık meydana geldi. Döviz bürosuna giren hırsızlar, açtıkları kasadan 390 bin dolar ile 185 bin avro alarak kayıplara karıştı. İş yeri sahipleri, pazartesi sabah saatlerinde işe geldiklerinde durumu fark ederek polise başvurdu.

İhbar üzerine harekete geçen Trabzon Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Yapılan incelemelerin ardından soygunla ilgili bağlantısı olduğunu tespit edilen 7 şüpheli, yakalanarak gözaltına alındı. Emniyette sorgu işlemleri tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Elini kıyma makinesine kaptıran market çalışanını itfaiye ekipleri kurtardıÖnceki Haber

Elini kıyma makinesine kaptıran market ç...

Gölbaşınde Filistin için yardım sergisi düzenlendiSonraki Haber

Gölbaşınde Filistin için yardım sergisi...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar