160x600
04 December, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Dörtyol’da İleri Evre Beyin Tümörü Ameliyatı Başarıyla Yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dörtyol’da İleri Evre Beyin Tümörü Ameliyatı Başarıyla Yapıldı
Abone ol
Hatay Dörtyol Devlet Hastanesi’nde Beyin ve Sinir Cerrahisi ekibi, hastanede ilk kez gerçekleştirilen ileri evre beyin tümörü operasyonunu mikrocerrahi teknikle başarıyla tamamladı.

Hatay Dörtyol Devlet Hastanesi’nde, Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanları Op. Dr. Yakup Yıldırım ve Op. Dr. Mazlum Işık tarafından hastanede ilk kez uygulanan mikrocerrahi yöntemle “Sol Temporal İleri Evre Primer Beyin Tümörü” ameliyatı başarıyla gerçekleştirildi.

Zorlu operasyonun ardından yoğun bakım ve servis süreci dikkatle takip edilen hasta, şifa ile taburcu edildi.

Hastane yönetimi, hem operasyonun başarıyla sonuçlanmasından hem de hastanın sağlıklı bir şekilde evine gönderilmesinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Dörtyol Devlet Hastanesi yetkilileri, ameliyatı gerçekleştiren uzman doktorlara ve tüm ameliyathane ekibine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, bölgede nitelikli sağlık hizmeti sunmaya devam edeceklerini belirtti.

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu 15 Aralıkta Denizlide olacak Önceki Haber

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu 15 Ara...

Susuzda öğrenciler sordu, kaymakam mesleğini anlattı Sonraki Haber

Susuzda öğrenciler sordu, kaymakam mesle...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar