160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Dondurucu soğuklarla birlikte barajda buz tabakaları oluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dondurucu soğuklarla birlikte barajda buz tabakaları oluştu
Abone ol
Günlerdir Etkisini Sürdüren Dondurucu Soğuklarla Birlikte Keban Baraj Gölü Sahilinin Bazı Bölümlerinde Buz Tabakaları Oluştu

Günlerdir etkisini sürdüren dondurucu soğuklarla birlikte Keban Baraj Gölü sahilinin bazı bölümlerinde buz tabakaları oluştu.

Günlerdir bölgede etkisini sürdüren dondurucu soğuklar, Keban Baraj Gölü sahilinin bazı bölümlerinde buzlanmaya neden oldu. Tunceli’nin Çemişgezek ilçesinde balıkçılık yapan Onur Ulaş Demir, Keban Baraj Gölünün sahil yüzeyinde, soğuk hava nedeniyle oluşan buz tabakalarını cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Hava sıcaklığının geceleri sıfırın altında 15 dereceye kadar düşen bölgede, sahil yüzeyi yer yer buzla kaplanan gölde, lale görünümlü buz parçaları havanın ne kadar soğuk olduğunu da gözler önüne serdi.

Keban Baraj Gölü üzerinde 15 yıldır balıkçılık yapan ve ilk kez sahilde buzlanmaya tanık olduğunu aktaran Onur Ulaş Demir, "Keban Baraj Gölü üzerinde 15 yılı aşkındır balıkçılık yapmaktayım. İlk defa göl sahilinin bu kadar soğuk olduğunu, havanın bu kadar çetin geçtiğini, bir kışın bu kadar soğuk olduğunu gördüm. İlk defa teknemin suyunun donduğunu ve su kenarlarında buzların oluştuğunu görüyorum" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ramazan ayında tatlı ve sıvı tüketimine dikkat edilmeliÖnceki Haber

Ramazan ayında tatlı ve sıvı tüketimine...

Aydında jandarmadan uyuşturucu operasyonuSonraki Haber

Aydında jandarmadan uyuşturucu operasyon...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar