160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Domaniçli kayıp esnaf sağ olarak bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Domaniçli kayıp esnaf sağ olarak bulundu
Abone ol
Kütahya'nın Domaniç Ilçesine Bağlı Durabey Köyünde Yaşayan Traktör Tamircisi 40 Yaşındaki Sami Ilik, Kaybolduktan 4 Gün Sonra Sağ Olarak Bulundu.

Kütahya’nın Domaniç ilçesine bağlı Durabey köyünde yaşayan traktör tamircisi 40 yaşındaki Sami İlik, kaybolduktan 4 gün sonra sağ olarak bulundu.

8 Mayıs Perşembe günü evinden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan İlik için İlçe Jandarma Komutanlığı, Kütahya’dan gelen komando birliği, AFAD ekipleri ve köylüler seferber oldu. Dördüncü günün sonunda, İlik’i köy girişindeki kullanılmayan bir evde tesadüfen gören bir köylü, kendisini alarak sağlık kuruluşuna ulaştırdı.

İlk müdahalesi Domaniç İlçe Hastanesi’nde yapılan Sami İlik, genel kontrol amacıyla ambulansla Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yetkililer, İlik’in sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi.

Olay, köy halkı ve yakınları tarafından sevinçle karşılandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Orduda 1 çocuk annesi genç kadın ölü bulunduÖnceki Haber

Orduda 1 çocuk annesi genç kadın ölü bul...

Kırıkkalede yağma suçundan aranan hükümlü yakalandıSonraki Haber

Kırıkkalede yağma suçundan aranan hüküml...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar