160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Dolandırıcılık suçundan aranan şahıs ekiplerden kaçamadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dolandırıcılık suçundan aranan şahıs ekiplerden kaçamadı
Abone ol
Aydın’ın Efeler Ilçesinde Bilişim Sistemleri Ile Dolandırıcılık Suçundan Hakkında 19 Yıl Hapis Cezası Olan şüpheli şahıs, şok Ekiplerince Kısa Süren Kovalamacanın Ardından Yakalandı.

Aydın’ın Efeler ilçesinde bilişim sistemleri ile dolandırıcılık suçundan hakkında 19 yıl hapis cezası olan şüpheli şahıs, şok ekiplerince kısa süren kovalamacanın ardından yakalandı.

Olay, Efeler ilçesi Ilıcabaşı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre ekipler, bir park içerisinde yaptığı kontrollerde E.Ç. isimli şahsın bilişim sistemleri ile dolandırıcılık suçundan arandığı ve hakkında 19 yıl hapis cezası olduğunu tespit etti. Yakalanacağını anlayan şüpheli E.Ç., sorgulama esnasında bir anda kaçmaya başladı. Kısa süren kovalamacanın ardından şüpheli kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli şahıs, işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Osmaniye Valiliği, Sıcaklıklar Konusunda Uyarılarda Bulundu Önceki Haber

Osmaniye Valiliği, Sıcaklıklar Konusunda...

Malatyada trafik kazaları kameraya yansıdı Sonraki Haber

Malatyada trafik kazaları kameraya yansı...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar