160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

‘Doğada Huzur Var sloganıyla doğa yürüyüşü etkinlikleri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
‘Doğada Huzur Var sloganıyla doğa yürüyüşü etkinlikleri
Abone ol
KEPEZ BELEDİYESİ VE TOROS DOĞA SPORLARI KULÜBÜ (TODOSK) İŞBİRLİĞİ İLE “DOĞADA HUZUR VAR” SLOGANIYLA DOĞADA YÜRÜYÜŞ ETKİNLİĞİ BAŞLIYOR.

Kepez Belediyesi ve Toros Doğa Sporları Kulübü (TODOSK) işbirliği ile “Doğada Huzur Var” sloganıyla doğada yürüyüş etkinliği başlıyor.


Kepez Belediyesi ve Toros Doğa Sporları Kulübü (TODOSK) işbirliği ile doğaseverler “ Doğada Huzur Var” sloganıyla yeni bir yolculuğa çıkıyor. Yolcuğun ilk rotası 28 Mayıs Cumartesi günü 8 kilometre uzunluğundaki Korsan Koyu ve Gelidonya Feneri güzergâhında yapılacak. Etkiliğin başlamasıyla beraber Doğa parkta kahvaltı ve ihtiyaç molası verilecektir. Yürüyüş kafilesine bölgeye hakim profesyonel sporcular liderlik edecek. 8 Kilometre uzunluğunda yürüyüş parkurunda grup liderleri tarafından uygun görülen yerlerde en az 15 dakika ihtiyaç molası verilecek. Parkur bölgesinde yüksek boylu ağaçlardan; Kızılçam bulunmakta olup tipik Akdeniz Maki bitki topluluğu bulunuyor. Parkur boyunca katılımcıların yanlarında 2 litre su almaları önerilir. Tamamlanacak Korsan Koyu ve Gelidonya Feneri etkinliği sonrasında 11 Haziran Cumartesi günü Ekşili Göleti ve Kocaçay Şelalesi yürüyüşü, 25 Haziran Cumartesi günü Güver Uçurumuna yürüyüşü düzenlenecek. Başvuru ve detaylar için Kepez Belediyesi Halk ve İlişkiler Birimini arayarak bilgi edinebilecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hisarcıkta Gençlik ŞöleniÖnceki Haber

Hisarcıkta Gençlik Şöleni

Erasmus Programının 35inci yılı HKÜde kutlandıSonraki Haber

Erasmus Programının 35inci yılı HKÜde ku...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar