160x600
25 November, 2025, Tuesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Diyarbakırın ilk bisiklet yolu 8 yıl sonra yenileniyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Diyarbakırın ilk bisiklet yolu 8 yıl sonra yenileniyor
Abone ol
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Kayapınar Ilçesi Mahabad Bulvarındaki 11 Kilometrelik Kentin Ilk Bisiklet Yolunda 8 Yıl Sonra Yenileme çalışması Başlattı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Kayapınar ilçesi Mahabad Bulvarındaki 11 kilometrelik kentin ilk bisiklet yolunda 8 yıl sonra yenileme çalışması başlattı.

Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Kayapınar ilçesi Mahabad Bulvarında 2015 yılında yapılan, genişliği 3 metre, uzunluğu ise 11 kilometre olan kentin ilk bisiklet yolunda 8 yılın ardından yenileme çalışması başlattı. Ekiplerin yürüttüğü çalışma kapsamında yolun zeminine boya ile bisiklet sembolleri çiziliyor, Türkçe ve Kürtçe yazılı levhalar yenileniyor.

Bisiklet sürüş konforu ve güvenliğini arttırmak amacıyla bakım ve onarım çalışmalarına devam eden ekipler, hava şartlarına bağlı olarak bisiklet yolunun silinen boyalarını da yeniliyor.

Ulaşım Daire Başkanlığı, kent genelinde bisiklet yollarının daha estetik bir görünüme kavuşması için çalışmalara devam ediyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Elazığspora 84 bin lira ceza Önceki Haber

Elazığspora 84 bin lira ceza

Mardinde “Kış Mevsimi Trafik Tedbirleri” toplantısı yapıldı Sonraki Haber

Mardinde “Kış Mevsimi Trafik Tedbirleri”...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar