160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Diyarbakırda yıkımı yapılan ağır hasarlı binanın bir kısmı kendiliğinden çöktü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Diyarbakırda yıkımı yapılan ağır hasarlı binanın bir kısmı kendiliğinden çöktü
Abone ol
Kahramanmaraş Merkezli Depremlerden Sonra Diyarbakır’da Ağır Hasar Alan 8 Katlı Bina, Cumartesi Günü Yıkımına Başlandıktan Sonra Akşam Saatlerinde Kendiliğinden çöktü. Daha öncesinden Güvenlik şeridinin çekildiği Alanda Kimsenin Bulunmadığı Ve Yaralananın Olmadığı öğrenildi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra Diyarbakır’da ağır hasar alan 8 katlı bina, cumartesi günü yıkımına başlandıktan sonra akşam saatlerinde kendiliğinden çöktü. Daha öncesinden güvenlik şeridinin çekildiği alanda kimsenin bulunmadığı ve yaralananın olmadığı öğrenildi.

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş’ta meydana gelen yıkıcı depremlerin ardından Diyarbakır’da ağır hasar alan binaların yıkımına geçtiğimiz hafta tekrar başlandı. Merkez Kayapınar ilçesi Peyas Mahallesi 231’inci sokakta depremden sonra ağır hasar gören 8 katlı Abdullah Apartmanı geçtiğimiz cumartesi kontrollü yıkılmaya başlandı. Binanın son 5 katı yıkım makineleri tarafından kontrollü yıkıldıktan sonra geriye kalan 3 katı ise dün saat 21.00 sıralarında kendiliğinden çöktü.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, AFAD, sağlık ekipleri ve yıkımdan sorumlu kişiler sevk edildi. Yıkımı yapılan binanın işlemlerinin bir hafta içerisinde tamamlanacağı belirtildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İSİAK ve İhlas Vakfı Emir Sultan Erkek Öğrenci Yurdu tarafından yıl sonu programı düzenlendiÖnceki Haber

İSİAK ve İhlas Vakfı Emir Sultan Erkek Ö...

İki otomobilin çarpışmasında 5 kişi yaralandıSonraki Haber

İki otomobilin çarpışmasında 5 kişi yara...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar