160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Diyarbakırda asfalt çöktü, yol ulaşıma kapatıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Diyarbakırda asfalt çöktü, yol ulaşıma kapatıldı
Abone ol
DİYARBAKIR’IN KAYAPINAR İLÇESİNDE YOL ÇÖKTÜ.

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde son aylarda aşırı yağış nedeniyle asfaltta aşınma kaynaklı yol çöktü. Yol, kum dökülerek trafik polisinin çektiği şerit ile ulaşıma kapatıldı.


Merkez Kayapınar ilçesine bağlı Urfa yolu ile Mahabad Bulvarı’nın kesiştiği noktada kalan yolda çökme meydana geldi. Güvenlik güçleri tarafından trafiğe kapatılan yolda Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ekiplerince iş makineleri getirilerek inceleme yapıldı.


İncelemenin ardından kamyon ile getirilen kum, çökmenin meydana geldiği asfalta döküldü. İlk tespitlerde aşırı yağış nedeniyle asfalt altında deformasyondan kaynaklı meydana geldiği anlaşıldığı belirtildi. Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Kontrol Şube Müdürlüğü ve DİSKİ ekipleri olay yerinde çalışmalarına başladı. Yolun çalışmaların tamamlanmasıyla trafiğe açılacağı söylenildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Derikte 21 kişinin hayatını kaybettiği kazanın duruşması görüldüÖnceki Haber

Derikte 21 kişinin hayatını kaybettiği k...

Çorumda kaçak telefon operasyonuSonraki Haber

Çorumda kaçak telefon operasyonu

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar