29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3786
EURO35.0219
ALTIN2325.9

Diyarbakır OSBde seçim heyecanı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Diyarbakır OSBde seçim heyecanı
Abone ol
OSB SEÇİMİNE YEŞİL LİSTE İLE GİRECEK OLAN ALİ İHSAN ÖZDOĞAN, HAZIRLADIKLARI PROJELERİ ORTAYA KOYARAK SANAYİCİLERE DOKUNACAKLARINI VE OSB’Yİ GELİŞTİRECEK PROJELER OLMASINA ÖZEN GÖSTERDİKLERİNİ BELİRTTİ.

Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Olağan Genel Kurulunda aday olan üç listenin 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan seçim için çalışmaları devam ediyor.


OSB seçimine Yeşil Liste ile girecek olan Ali İhsan Özdoğan, hazırladıkları projeleri ortaya koyarak sanayicilere dokunacaklarını ve OSB’yi geliştirecek projeler olmasına özen gösterdiklerini belirtti. Özdoğan, “Bizler, yapamayacağımız hiçbir projeyi ortaya koymuyoruz. Yeşil liste olarak kapsayıcı ve katılımcı bir yönetim anlayışını tartışmasız bir şekilde tesis edeceğiz’’ dedi.


Yeşil liste olarak açıkladıkları projelerin Türkiye’de adeta gündem olduğunu ifade eden Özdoğan,“ Sanayicilerimize ve kamuoyuna açıkladığımız tüm projelerimiz güçlü ve iddialıdır. Sanayicilerimizin teveccühü ile bu projeleri OSB’mize ve Diyarbakır’a kazandırmaya kararlıyız. Çalışmalarımızda da belirttiğimiz gibi, ekip olarak bizler bir pozisyon peşinde değiliz. Hedefimiz güçlü ve ahenkli bir kompozisyon oluşturmaktır. Bu kompozisyonda kentimizin tüm tarafları kuşkusuz yer alacaktır. Bizler, bu ahengi yakaladıkça güçleneceğiz. Ekibimizden hiçbir arkadaşımızın OSB’ye hizmet etmek dışında gizli bir ajandası söz konusu değildir. Bizler, sanayiciyiz. Bu kimliğimizle varız ve bununla var olacağız” diye konuştu.



“Hızlı hareket edeceğiz”


Sanayicilerin kendilerine teveccüh gösterip görev vermeleri taktirde şeffaf bir yönetim anlayışını hakim kılacaklarını aktaran Özdoğan, “Hesap verebilen bir yönetim olacağız. Belirli aralıklarla yaptığımız faaliyetleri verilerle sanayicilerimizle paylaşacağız. OSB’mizi kendi şirketimizmiş gibi yönetmeyeceğiz. Bir kurum profesyonel olarak nasıl yönetilmesi gerekiyorsa, öyle yöneteceğiz. Görünürlük kurallarımızı kesinlikle değiştireceğiz. Sosyal medya mecralarımızı fotoğraf sergisine dönüştürmeyeceğiz. Nitelikli görünürlük kurallarını esas alacağız. Sanayicilerimizin ve yeni yatırımcılarımızın işlerini asla bekletmeyeceğiz. Hızlı hareket edeceğiz” şeklinde konuştu.



“Genç ve dinamik bir ekip”


Yeşil liste ekibinin ortaya koyduğu projeleri kadar genç, dinamik, çalışkan, azimli, eğitimli ve girişimci bir ekibe sahip olduğunu dile getiren Özdoğan, “Ekibimiz, bu enerjisini OSB’mizi geliştirmek ve güçlendirmek için kullanacaktır. Yeşil liste ekibi olarak söylediğimiz sözlerin farkındayız. Sözün gücüne inanıyoruz ve sözlerimizin arkasındayız. Nasıl ki, bu seçim sürecinde ortaya koyduğumuz projelerimizle Türkiye gündemine geldik, göreve geldiğimizde, OSB’mizde yaptığı çalışmalarla göz dolduran ve ilgi odağı olan bir OSB olacaktır. Buna inanıyoruz. Son olarak şunu söylemek istiyorum. Fark yaratacağız. Sanayicilerimiz ve kamuoyu bizi takip etmeye devam etsin lütfen. OSB’miz ve kentimiz için söyleyeceklerimiz var” ifadelerinde bulundu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Engelliler Haftasında çelenk sunumu kriziÖnceki Haber

Engelliler Haftasında çelenk sunumu kriz...

Judoda Recep Ergin, Avrupa şampiyonu olduSonraki Haber

Judoda Recep Ergin, Avrupa şampiyonu old...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar