19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.586
EURO34.8048
ALTIN2489.5

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Karamanda STK temsilcileriyle bir araya geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Karamanda STK temsilcileriyle bir araya geldi
Abone ol
DİYANET İŞLERİ BAŞKANI ALİ ERBAŞ, KARAMAN’DA SİVİL TOPLUM KURULUŞU (STK) TEMSİLCİLERİ VE İŞ İNSANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Karaman’da sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileri ve iş adamlarıyla bir araya geldi.


Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Karaman’da sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcileri ve iş adamları ile bir araya geldi. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantıda konuşan Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, STK temsilcileri ve iş adamlarıyla yapmış oldukları toplantılarda Diyanet İşleri Başkanlığının, Türkiye Diyanet Vakfı’nın (TDV) ve sivil toplum kuruluşlarının topluma yönelik yürüttüğü hizmetlerle ilgili müzakere yapmayı amaçladıklarını söyledi.


TDV’nin yaptığı çalışmalardan ve hizmetlerden bahseden Başkan Erbaş, “Türkiye Diyanet Vakfı 81 il, 922 ilçeye ulaşırken yurt dışında da 149 ülkeye ulaşabiliyor. TDV ya da diğer vakıflar sadece insanlara yardım etmekle, ekmeğini onlarla paylaşmakla kalmıyor. Aynı zamanda devletimizin, milletimizin gücünü tanıtıyor” dedi.



“TDV yeleğinin üzerindeki bayrağı öpüyorlar”


Başkan Erbaş, TDV’nin dünyanın en büyük vakıflarından birisi olduğunu belirterek, “Yurt dışından dönen kardeşlerimizin çektikleri görüntüler var. TDV yeleğinin göğsündeki Türk bayrağını görüp ona doğru koşup, o bayrağı seven, öpen insanları görüyoruz. Aslında bu durum milletimize olan sevgisini, muhabbetini gösteriyor” diye konuştu.



“Kıyamete kadar hak-batıl mücadelesi devam edecek”


Başkan Erbaş, "Peygamber Efendimiz (s.a.s.) zamanında İslam’a ne kadar ihtiyaç var idiyse dünyanın bugün de en az o kadar ihtiyacı var. Çünkü kıyamete kadar hak-batıl mücadelesi devam edecek" değerlendirmesinde bulundu.


Programa, Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Genel Müdürü Remzi Bircan ve Karaman İl Müftüsü Faruk Gürbüz de katıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalya’da denize giren turist boğulduÖnceki Haber

Antalya’da denize giren turist boğuldu

İngilterede Kral 3. Charlesın portresini içeren yeni madeni paraların üretimi başladıSonraki Haber

İngilterede Kral 3. Charlesın portresini...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar