160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Diyadinde lokantalar denetleniyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Diyadinde lokantalar denetleniyor
Abone ol
Ağrı'nın Diyadin Ilçesinde, Ilçe Tarım Müdürlüğü'nün Yürüttüğü çalışmalar çerçevesinde, Faaliyetteki Işletmelere Denetimler Yapıldı.

Ağrı’nın Diyadin ilçesinde, İlçe Tarım Müdürlüğü’nün yürüttüğü çalışmalar çerçevesinde faaliyetteki işletmelere denetimler yapıldı. Denetimler çerçevesinde, gıda kontrolörleri özellikle lokantalarda hijyen kurallarına uyulmasıyla ilgili detaylı bilgilendirmelerde bulundu.

İşletme sahipleri ve çalışanlarına, hijyenin önemine dair kapsamlı bilgiler verilerek hem halk sağlığını korumaya yönelik tedbirler hem de mevzuata uyumluluk hususunda dikkat etmeleri gereken noktalar detaylı bir şekilde aktarıldı.

Ayrıca, bu bilgilendirme çalışmalarının, işletmelerdeki hijyen standartlarının yükseltilmesine ve tüketicilere daha güvenli hizmet sunulmasına katkı sağlaması amaçlanıyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Apartmanı saran kokunun ardından vahşet çıktıÖnceki Haber

Apartmanı saran kokunun ardından vahşet...

Sinopta zanaat atölyeleri geleceğin ustalarını yetiştiriyorSonraki Haber

Sinopta zanaat atölyeleri geleceğin usta...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar