DİSK Dev Sağlık-İş yöneticileri Osmaniye’de Tabip Odası’nı ziyaret etti, Kadirli’deki sel felaketi sonrası dayanışma mesajı verdi.
DİSK’e bağlı Dev Sağlık-İş Sendikası yöneticileri, Osmaniye’de gerçekleştirdikleri ziyaretlerle hem meslek örgütleriyle dayanışmayı güçlendirdi hem de Kadirli’de yaşanan sel felaketine ilişkin destek mesajlarını iletti.
DİSK - Dev Sağlık İş Osmaniye İl Temsilcisi ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Osman Türk, Örgütlenme Daire Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Ümit Umdu ile Çukurova Şube Başkanı Hüseyin Türkmen, Osmaniye Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Cuma Korkmaz’ı ziyaret etti.

Gerçekleşen görüşmede sağlık emekçilerinin ortak sorunları ve örgütlü mücadelenin önemi ele alınırken, ziyaretin verimli geçtiği ifade edildi.
Sendika heyeti, daha sonra Kadirli ilçesinde yaşanan sel felaketi sonrası bölgeye giderek Kadirli Belediye Başkan Vekili Kerim Özdoğan, Başkan Yardımcısı Ali Toker ve Belediye Meclis Üyesi Eda Ağzıdeli ile bir araya geldi.

Ziyarette, sel felaketinden etkilenen yurttaşlara ve sahada görev yapan emekçilere yönelik dayanışma mesajları paylaşıldı.
Sendika temsilcileri, Kadirli Belediyesi’ne desteklerini ileterek, zorlu süreçte çalışan emekçilerin yanında olduklarını vurguladı.
Yorum Yazın