160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Dilara Uçandan 2 bronz madalya

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dilara Uçandan 2 bronz madalya
Abone ol
YUNANİSTAN’DA DEVAM EDEN DÜNYA GENÇLER HALTER ŞAMPİYONASI’NIN ALTINCI GÜNÜNDE 76 KİLODA YARIŞAN MİLLİ SPORCU DİLARA UÇAN, KOPARMA MÜSABAKASINDA 96 KİLO İLE SİLKME MÜSABAKASINDA DA 125 KİLOLUK DERECESİYLE 2 BRONZ MADALYANIN SAHİBİ OLDU.

Yunanistan’da devam eden Dünya Gençler Halter Şampiyonası’nın altıncı gününde 76 kiloda yarışan milli sporcu Dilara Uçan, koparma müsabakasında 96 kilo ile silkme müsabakasında da 125 kiloluk derecesiyle 2 bronz madalyanın sahibi oldu. Dilara toplamda elde ettiği 221 kilo ile müsabakayı 4. sırada tamamladı.


89 kilo erkeklerde Enes Çelik koparmada 154 kiloluk derecesiyle dördüncü, silkmede 175 kilo ile yedinci, toplamda ise 329 kiloluk derecesiyle beşinciliği elde etti. Şampiyonanın altıncı günü sonrasında kazanılan madalyalar ile Türkiye’nin madalya sayısı 5 altın, 3 gümüş, 6 bronz olmak üzere toplamda 14 oldu.



Milli sporculara coşkulu karşılama


Yunanistan’ın Girit Adasında devam eden Gençler Dünya Halter Şampiyonası’nda bir altın bir gümüş madalya kazanan Kaan Kahriman ve bir altın, bir gümüş, bir bronz madalya kazanan Yusuf Fehmi Genç, İzmir Adnan Menderes Havalimanında milli takım antrenörleri ve halterciler tarafından coşkuyla karşılandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Porto, ezeli rakibinin sahasında şampiyon olduÖnceki Haber

Porto, ezeli rakibinin sahasında şampiyo...

Üçüncü koğuş Nevşehirde sahnelendiSonraki Haber

Üçüncü koğuş Nevşehirde sahnelendi

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar