160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Dikiş nakış kursunu bitiren kursiyerlere sertifikaları verildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dikiş nakış kursunu bitiren kursiyerlere sertifikaları verildi
Abone ol
DİKİŞ NAKIŞ KURSUNU BİTİREN KURSİYERLERE SERTİFİKALARI VERİLDİ

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Beşiktaş Mahalle Konağı’nda düzenlenen dikiş kursunu bitiren kursiyerlere sertifikaları verildi.


Milli Eğitim Müdürü Mustafa Akyol, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Seyfettin Yıldız, Kent Konseyi Başkanı Seyfi Özgen, il genel ve belediye meclis üyeleriyle mahalle sakinlerinin katıldığı dikiş kursunu bitiren kursiyerlere sertifikaları verilerek, yapılan çalışmalar sergilendi.


Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, mahalleleri canlandıracak her türlü çalışmaya katkı sunduklarını hatırlatarak, ‘’Bilecik Halk Eğitim Merkezi tarafından, Beşiktaş Mahalle Konağımızda faaliyetlerini sürdüren dikiş kursunun plaket takdim törenine katıldık. Kurstan edindiği bilgiler ve el becerileriyle; ekonomik özgürlüğünü sağlayan, ailesi ve çevresine katkılar sunmaya çalışan tüm kadınları kutluyorum. Bilecik Belediyesi olarak bu tür güzel çalışmalara katkı sunmaya devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.


Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yıldız, Mahalle Muhtarı Varol ve mahalle sakinleri de Başkan V. Subaşı’ya katkıları dolayısıyla teşekkür ederek, fotoğraf çektirdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Nijer heyeti ile bir araya geldi Önceki Haber

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Nijer heye...

Bursa Büyükşehirden kanoda büyük başarı Sonraki Haber

Bursa Büyükşehirden kanoda büyük başarı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar