160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Depremzedelerin yaraları sarılıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Depremzedelerin yaraları sarılıyor
Abone ol
KAHRAMANMARAŞ MERKEZLİ 7.7 VE 7.6’LIK DEPREMLERİN ARDINDAN HEMEN HAREKETE GEÇEN İZMİT BELEDİYESİ, BÖLGEDE BULUNAN VE KOCAELİ'YE GELEN DEPREMZEDELERİN YARALARINI SARIYOR.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6’lık depremlerin ardından hemen harekete geçen İzmit Belediyesi, bölgede bulunan ve Kocaeli’ye gelen depremzedelerin yaralarını sarıyor.


10 ili etkileyen deprem felaketlerinin ardından “Sizi en iyi biz anlarız” diyerek harekete geçen İzmit Belediyesi, gerek deprem bölgesinde gerekse Kocaeli’ye gelen depremzedelere yönelik yardım çalışmalarına devam ediyor. Deprem bölgesinde aşevini kuran İzmit Belediyesi, 7 bin kişiye sıcak yemek dağıtmaya devam ediyor. Ayrıca İzmit’e gelen bin 633 depremzedenin gıda, giyim, hijyen ihtiyaçları sağlanıyor. Kocaeli’ye gelen ailelerin ve çocukların bu dönemi en az hasarla atlatmaları için de psikolojik destek veriliyor. Üniversiteye hazırlanan öğrenciler, İzmit Belediyesi Çınar Akademi’de ücretsiz yararlanma fırsatı sunulurken 3-6 yaş arasındaki çocuklara da ücretsiz eğitim verilecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkiye Tek Yürek bağışlarıyla 170 bin daire yapılabilirÖnceki Haber

Türkiye Tek Yürek bağışlarıyla 170 bin d...

Enkaz altında çıkarılan kuş Vanda tedavi edildiSonraki Haber

Enkaz altında çıkarılan kuş Vanda tedavi...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar