160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Depremzedelere kişisel bakım hizmeti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Depremzedelere kişisel bakım hizmeti
Abone ol
SAMSUN'DA FAALİYET GÖSTEREN İLKADIM VE CANİK HALK EĞİTİM MERKEZİ, DEPREMZEDELERİN KONAKLADIKLARI YERLERE GİDEREK VATANDAŞLARA KİŞİSEL BAKIM HİZMETİ SUNUYOR.

Samsun’da faaliyet gösteren İlkadım ve Canik Halk Eğitim Merkezi, depremzedelerin konakladıkları yerlere giderek vatandaşlara kişisel bakım hizmeti sunuyor.


İlkadım Halk Eğitimi Merkezi ve Canik Halk Eğitimi Merkezi’nde görevli 6 usta öğretici ve 25 kursiyer, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarında konaklayan depremzedelerin saç bakımı, saç kesimi, fön gibi kişisel bakımlarını gerçekleştiriyor. Usta öğreticiler ve kursiyerler depremzedelerimize yönelik yapılan çalışmalarda yer almanın kendileri için önemli olduğunu ve yaşanan bu afetin yaralarının sarılmasında destek olmak için ellerinden geleni yapacakları söylediler.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kayseri Büyükşehirin afet bölgesinde bir ilk olacak konteyner çarşı yapımı tüm hızıyla sürüyor Önceki Haber

Kayseri Büyükşehirin afet bölgesinde bir...

Jandarmadan ekipman ve araç tahsisi Sonraki Haber

Jandarmadan ekipman ve araç tahsisi

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar