160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Depremin şiddetini gözler önüne seren görüntü: Tırlar beşik gibi sallandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Depremin şiddetini gözler önüne seren görüntü: Tırlar beşik gibi sallandı
Abone ol
Marmara Denizi Silivri Açıklarında Meydana Gelen Ve Sakarya'da Da Hissedilen 6.2'lik Depremin şiddetini Gözler önüne Seren Bir Görüntü Ortaya çıktı. Karasu Limanı'nda Tırların Adeta Beşik Gibi Sallandığı Anlar Araç Içi Kamerasına Yansıdı.

Marmara Denizi Silivri açıklarında meydana gelen ve Sakarya’da da hissedilen 6.2’lik depremin şiddetini gözler önüne seren bir görüntü ortaya çıktı. Karasu Limanı’nda tırların adeta beşik gibi sallandığı anlar araç içi kamerasına yansıdı.

Öğle saatlerinde Sakarya başta olmak üzere tüm Marmara’da hissedilen ve merkez üssü Marmara Denizi olan 6.2’lik deprem sonrasında vatandaşlar sokaklara döküldü. Paniğe yol açan deprem anında Karasu Limanı’nda araç içi kamerasınca kaydedilen görüntü ise depremin büyüklüğünü gözler önüne serdi. Limandaki tırların adeta beşik gibi sallandığı anlarda, sürücülerin panik halinde "Deprem mi oluyor, ne oluyor" sözleri duyuldu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ağrıda 23 Nisan coşkusu coşkusu hastane odalarına taşındıÖnceki Haber

Ağrıda 23 Nisan coşkusu coşkusu hastane...

Deprem sonrası kendini sokağa atan vatandaşlar parklara ve boş alanlara akın ettiSonraki Haber

Deprem sonrası kendini sokağa atan vatan...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar