160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Depremin 17. gününde 25 hayvan enkaz altından sağ çıkarıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Depremin 17. gününde 25 hayvan enkaz altından sağ çıkarıldı
Abone ol
KAHRAMANMARAŞ’IN GÖKSUN İLÇESİNDE BULUNAN KARADUT KÖYÜNDE ENKAZ ALTINDA KALAN 25 KÜÇÜKBAŞ VE BÜYÜKBAŞ HAYVAN DEPREMİN 17. GÜNÜNDE SAĞ OLARAK KURTARILDI.

Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde bulunan Karadut köyünde enkaz altında kalan 25 küçükbaş ve büyükbaş hayvan depremin 17. gününde sağ olarak kurtarıldı.



Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketinin ardından bölgeden bir güzel haber daha geldi. Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesine bağlı Karadut köyünde sağlık taraması ve depremzedelere yardım için bulunan DASKUT Arama Kurtarma Derneği ekipleri, ihbar üzerine yaptıkları çalışmada canlı hayvan sesine ulaştı. Ses aldıkları enkazda 9 saat boyunca çalışma gerçekleştiren ekipler, 25 küçükbaş ve büyükbaş hayvanı canlı olarak enkaz altından kurtardı. Hayvanların kurtarılma anları ve ekiplerin sevinci cep telefonu kamerasına yansıdı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Enkazda doğum yaparken kurtarılan kedinin yavruları sezaryenle alındıÖnceki Haber

Enkazda doğum yaparken kurtarılan kedini...

Antalya Valisi Ersin Yazıcı: “154 bin 86 depremzede misafirimizi ağırlıyoruz”Sonraki Haber

Antalya Valisi Ersin Yazıcı: “154 bin 86...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar