160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Depremde ağır hasar alan minarenin yerle bir olduğu anlar kameraya yansıdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Depremde ağır hasar alan minarenin yerle bir olduğu anlar kameraya yansıdı
Abone ol
Hatay’ın Kırıkhan Ilçesinde Depremde Hasar Alan Cami Minaresinin, Iş Makinesinin Darbesiyle Yerle Bir Olduğu Anlar Kameraya Yansıdı.

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde depremde ağır hasar alan minarenin, iş makinesinin darbesiyle yerle bir olduğu anlar kameraya yansıdı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde en çok yıkımın olduğu Hatay’da, binlerce bina yerle bir olurken binlerce bina da ağır hasar aldı. Asrın felaketi olan depremde, birçok tarihi yapının yanı sıra camiler de ağır hasar aldı. Kırıkhan ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan bir caminin minaresi, depremde hasar aldığı için yıkılma kararı alındı. İş makinesinin darbesiyle cami minaresi yerle bir oldu. Cami minaresinin yıkılma anı saniye saniye kameraya yansıdı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
‘Abi diye seslenenler olsa da oto yıkamacı Gülcan, depremin yıkamadığı hayalleriyle ekmek parasını kazanıyor Önceki Haber

‘Abi diye seslenenler olsa da oto yıkama...

Emzirme alışkanlıkları bebeklerde gaz sancısına yol açabilir Sonraki Haber

Emzirme alışkanlıkları bebeklerde gaz sa...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar