160x600
26 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Deprem şehitleri anısına Afrikada su kuyusu açtırdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Deprem şehitleri anısına Afrikada su kuyusu açtırdı
Abone ol
Kahramanmaraş’ta Berber Esnafı, 6 şubat Depremlerinde Hayatını Kaybeden Vatandaşların Anısını Yaşatmak Için Afrika’da Temiz Içme Suyu Sağlayacak Bir Su Kuyusu Açtırdı

Kahramanmaraş’ta berber esnafı, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşların anısını yaşatmak için Afrika’da temiz içme suyu sağlayacak bir su kuyusu açtırdı.

Kahramanmaraşlı berber esnafı Ahmet Ceyhan, 6 Şubat depremlerinde deprem şehitleri anısına açlık ve susuzlukla boğuşan Kamerun’daki 500 kişilik kabilenin su ihtiyacını karşılamak için çalışma yaptı.

Hem deprem şehitlerini unutturmamak, hem de yardıma muhtaç bölgelere destek olmak amacıyla açılan su kuyusuna, ‘Deprem Şehitleri Hatırası” adı verildi.

Kahramanmaraş’tan Afrika’ya manevi duyguların ulaştığını ifade eden berber esnafı Ceyhan, “Afrika Kamerun’da açlık ve susuzluk yaşayan insanları gördüm ve 6 Şubat depremleri gözümün önüne geldi. Gerekli bağlantıları sağlayarak Kamerun’daki 500 kişilik bir kabilenin temiz su kullanımını sağlayacak bir su kuyusu açtırdık. O kardeşlerimizin yaşam durumlarını yakından da gördüm. Bu su kuyusunu şehrimiz anısına hayatını kaybeden deprem şehitleri adına yaptırdık. Aynı zamanda manevi duygularımız buradan Afrika’ya kadar ulaşmış oldu” diye konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sahte kadın doktorun muayenehanesine baskın: Para ve altınlar çıktı Önceki Haber

Sahte kadın doktorun muayenehanesine bas...

Şok uygulamalarda 3 aranan şahıs yakalandı Sonraki Haber

Şok uygulamalarda 3 aranan şahıs yakalan...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar