160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Denizlide AK Partiden CHPye iadei ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Denizlide AK Partiden CHPye iadei ziyaret
Abone ol
Ak Parti Denizli Il Başkanı Yücel Güngör, Chp Denizli Il Başkanlığına Iadei Ziyarette Bulundu. Chp Denizli Il Başkanı Ali Osman Horzum, Siyasette Iletişim Kanallarının Açık Kalmasının Halkın Yararına Olduğunu Belirtti.

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, CHP Denizli İl Başkanlığına iadei ziyarette bulundu. CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, siyasette iletişim kanallarının açık kalmasının halkın yararına olduğunu belirtti.

Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Yücel Güngör, parti yöneticileri ile birlikte CHP Denizli İl Başkanlığına iadei ziyaret gerçekleştirdi. CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, misafirlerini Gazi Bulvarındaki CHP Denizli İl Başkanlığı binası girişinde karşıladı. Horzum, partisine iadei ziyarette bulunan AK Partili konuklarını CHP İl Başkanlığı makamında ağırladı.

Horzum, ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Yücel Güngör ve yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz. Siyasette partilerin birbirlerini eleştirmesi en doğal haldir ancak iletişim kanallarının açık kalması şüphesiz ki halkın yararınadır. Adalet ve Kalkınma Partisi’nin, İl Başkanlığımıza yaptığı iadeiziyaret bu anlamda önemlidir. Siyaset toplumun faydasına yapılan bir icraattır" ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bingölde trafik denetimleri sürüyor Önceki Haber

Bingölde trafik denetimleri sürüyor

Mandalinci, saha çalışmalarını sürdürüyor Sonraki Haber

Mandalinci, saha çalışmalarını sürdürüyo...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar