160x600
28 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Deniz dibinde saz çalıp türkü söyledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Deniz dibinde saz çalıp türkü söyledi
Abone ol
Yunus Koşar Deniz Altında Saz çalıp 'halime Kız' Olarak Bilinen Neşet Ertaş Türküsünü Seslendirdi.

Fethiye’de denizin 5 metre derinliğine dalış eğitmeni Önder Diktaş ile birlikte dalış yapan, Türk Halk Müziği sanatçısı Yunus Koşar saz çalıp ’Halime Kız’ olarak bilinen Neşet Ertaş türküsünü seslendirdi.

Fethiye Dalış Merkezi’ne başvuran Türk Halk Müziği sanatçısı Yunus Koşar, tüplü dalış yapmak istedi. Koşar, Dalyan koyunda 5 metre derine dalış eğitmeni Önder Diktaş ile inip, sazı ile deniz dibinde tabureye oturup Neşet Ertaş’a ait’ Halime Kız’ türküsünü çalıp söyledi. Adeta balıklara müzik ziyafeti çeken sanatçı Yunus Koşar, bugüne kadar yapmak istediği hayaline kavuştuğu için mutlu olduğunu belirtti.

Dalış eğitmeni Önder Diktaş ise deniz dibi güzelliklerine farkındalık oluşturmak için yapılan bu talebi gerçekleştirmekten çok mutlu olduklarını söyledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ÇKS eğitimleri devam ediyor Önceki Haber

ÇKS eğitimleri devam ediyor

Mersinde jandarma personeli çocuklarla etkinlik yaptı Sonraki Haber

Mersinde jandarma personeli çocuklarla e...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar