160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Dani Alvese cinsel saldırı suçundan 4 yıl, 6 ay hapis cezası verildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dani Alvese cinsel saldırı suçundan 4 yıl, 6 ay hapis cezası verildi
Abone ol
Barselona Kentindeki Bir Eğlence Merkezinde Bir Kadına Cinsel Saldırıda Bulunduğu Suçlamasıyla Yargılanan Brezilyalı Futbolcu Dani Alves'e, 4 Yıl 6 Ay Hapis Cezası Verildi.

Barselona kentindeki bir eğlence merkezinde bir kadına cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla yargılanan Brezilyalı futbolcu Dani Alves’e, 4 yıl 6 ay hapis cezası verildi.

İspanya’nın Barselona kentindeki bir eğlence merkezinin tuvaletinde 30 Aralık 2022 gecesi 23 yaşındaki bir kadına cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan ve çıkartıldığı mahkemece tutuklanan Brezilyalı futbolcu Dani Alves’in cezası belli oldu. Barselona İl Mahkemesi, hakkında 12 yıla kadar hapis cezası istenen Alves’i, 4 yıl 6 ay hapis, 5 yıl polis denetimi, 9 yıl mağdurdan uzak durma ve 150 bin Euro da para cezasına çarptırdı.

Mahkemenin bu kararı nihai olmazken, Alves’in önce Katalonya Adalet Yüksek Mahkemesi’ne, daha sonra da İspanya Yüksek Mahkemesi’ne itiraz hakkı bulunuyor.

Sevilla, Barcelona, Juventus, Paris Saint-Germain ve Sao Paulo gibi takımların ardından kariyerinde son olarak Meksika ekibi UNAM’da forma giyen Alves’in sözleşmesi tutuklanmasının ardından feshedilmişti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Manisada Yeniden Refah Partisi de bir ilçede seçime giremiyorÖnceki Haber

Manisada Yeniden Refah Partisi de bir il...

Oğlunu rehin alan uyuşturucu bağımlısından polise tehdit: “Kapıyı açarsanız size ve çocuğuma sıkarım”Sonraki Haber

Oğlunu rehin alan uyuşturucu bağımlısınd...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar