160x600
10 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Cumhuriyetle yaşlı çınar hayatını kaybetti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cumhuriyetle yaşlı çınar hayatını kaybetti
Abone ol
Denizli’nin Buldan Ilçesinde Cumhuriyet Ile Yaşıt Olan 102 Yaşındaki Yaşlı Adam Yaşlılığa Bağlı Rahatsızlıklar Nedeniyle Hayatını Kaybetti.

Denizli’nin Buldan ilçesinde Cumhuriyet ile yaşıt olan 102 yaşındaki çınar, yaşlılığa bağlı rahatsızlıklar nedeniyle hayatını kaybetti.

Denizli’nin Buldan ilçesinin en yaşlı isimlerinden biri olan 1923 doğumlu Cemil Say, hayatını kaybetti. Cumhuriyet ile yaşıt olan Cemil Say, yaşlılığa bağlı rahatsızlıklar nedeniyle vefat ettiği öğrenildi. Buldan’da uzun yıllar boyunca sevilen ve saygı duyulan bir isim olarak bilinen Cemil Say’ın ölümü, ilçede büyük üzüntüye neden oldu. 102 yaşındaki Cemil Say’ın cenazesi, ailesi ve sevenlerinin katılımıyla bugün Buldan Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Altın Kemer Antalyaya geliyorÖnceki Haber

Altın Kemer Antalyaya geliyor

Türkiye-Rusya ilişkileri Atatürk Üniversitesinde masaya yatırıldıSonraki Haber

Türkiye-Rusya ilişkileri Atatürk Ünivers...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar