16 Mayıs, 2024, Perşembe
DOLAR32.2043
EURO35.059
ALTIN2458.5

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ramazan Bayramı Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Ramazan Bayramı Mesajı
Abone ol
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Erdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, tüm vatandaşların bayramını tebrik ederek şu ifadelere yer verdi:

“Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da ebedî azaptan kurtuluş olan bir ramazan ayını daha geride bırakarak hep birlikte bayrama vasıl olduk.

Bayramın ülkemiz, milletimiz, İslam dünyası ve tüm insanlık için barışa, huzura ve esenliğe vesile olmasını diliyorum.

Rabbime hamdediyorum ki, sağlık ve afiyet içerisinde sevdiklerimizle bir bayrama daha kavuştuk. Ancak, Gazze'nin yanı sıra gönül coğrafyamızın farklı köşelerinde yaşanan acılar ve zulümler sebebiyle bu bayramı buruk geçirdik.”

Erdoğan, İsrail’in Gazze'ye yönelik saldırılarını da kınayarak şunları belirtti: “Gazze, sadece bizim değil, tüm insanlığın kalbinde, vicdanında kanayan bir yara oldu.

Hayatını kaybeden tüm kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar niyaz ediyoruz. Türkiye olarak Filistin halkının yanında olduğumuzu göstermek adına bölgeye 45 bin tonu aşan yardım malzemesi ulaştırdık.

İnşallah, Filistinli kardeşlerimiz özgür Filistin devletine kavuşuncaya kadar desteğimizi sürdüreceğiz.”

Dış siyasette atılan adımların yanı sıra, deprem bölgesine yönelik çalışmaların da devam ettiğini vurgulayan Erdoğan, şunları ifade etti: “Asrın felaketi olarak nitelendirdiğimiz depremin yaralarını asrın birlikteliğiyle sarıyoruz.

Her ay 15-20 bin konut inşa ederek yıl sonunda 200 bine ulaşmayı hedefliyoruz. Ayrıca, riskli yapı stokunun azaltılması için çalışıyoruz.”

Terörle mücadele konusunda da kararlı olduklarını belirten Erdoğan, “PKK’dan FETÖ ve DEAŞ’a vatanın birliğine, insanların huzuruna kasteden terör örgütlerine nefes aldırmıyoruz.

Terör bataklığını kurutmak için stratejimizi kararlılıkla uyguluyoruz” dedi.

Ekonomi cephesinde de yaşanan zorluklara rağmen çözüm için kararlı olduklarını belirten Erdoğan, şunları ekledi: “Uyguladığımız ekonomi programının olumlu etkilerini görmekte kararlıyız.

31 Mart seçimlerinin suhuletle tamamlanmasıyla 4 yıllık seçimsiz dönemi hedeflerimizi gerçekleştirmek için kullanacağız.”

Erdoğan, mesajını Türkiye'nin birliği ve demokrasinin önemi üzerine sonlandırarak, “Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu hayata geçirinceye kadar durmak, dinlenmek, soluklanmak yok” dedi ve

“Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Bayramınız mübarek olsun” diyerek mesajını tamamladı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Besni Belediye Başkanı Reşit Alkan mazbatasını alarak göreve başladıÖnceki Haber

Besni Belediye Başkanı Reşit Alkan mazba...

Başkan Çelik, Ramazan Bayramı mesajı yayımladıSonraki Haber

Başkan Çelik, Ramazan Bayramı mesajı yay...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar