160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Çöken istinat duvarı onarılıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çöken istinat duvarı onarılıyor
Abone ol
Trabzon’un Ortahisar Ilçesi Yeşiltepe Mahallesi’nde çöken 58 Metre Uzunluğunda Ve 7 Buçuk Metre Yüksekliğindeki Istinat Duvarı Için Büyükşehir Belediyesi Ekiplerince Başlatılan çalışmalar Büyük ölçüde Tamamlandı.

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Yeşiltepe Mahallesi’nde çöken 58 metre uzunluğunda ve 7 buçuk metre yüksekliğindeki istinat duvarı için Büyükşehir Belediyesi ekiplerince başlatılan çalışmalar büyük ölçüde tamamlandı.

Turgut Özal Bulvarı mevkiinde çöken istinat duvarının yeniden yapımı için çalışma başlatıldı. Trafiğin yoğun olduğu cadde üzerinde güvenlik önlemleri alarak hızlı bir şekilde ilerleyen Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, kısa sürede 58 metre uzunluğunda ve 7 buçuk metre yüksekliğindeki duvarı yenileme çalışmalarında sona yaklaştı. Duvar yapım çalışmasının tamamlanmasının ardından asfaltlama, kaldırım ve korkuluk montajı yapılacak.

Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Baki Özdemir, çöken duvarla ilgili yaptığı açıklamada “Çöken duvar 25 yıl önce yapılmıştı. Vatandaşlarımız için büyük bir tehlike oluşturuyordu. Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde yeniden yapılan istinat duvarımız bitme aşamasına geldi. Yoğun bir trafik akışı olan mahallemizde yaşanan bu soruna anında müdahale edilmesi bizi çok memnun etti” ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Abisini evde ölü bulduÖnceki Haber

Abisini evde ölü buldu

Jandarmadan tarihi eser operasyonuSonraki Haber

Jandarmadan tarihi eser operasyonu

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar